1.Crearea unui cont 

Crearea contului pe website-ul Doriot Dent este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa iti completezi adresa de mail si o parola, sau sa te loghezi cu aplicatia Facebook. 

2.Adauga produsele dorite in cos

La apasarea butonului “adauga in cos”, vei putea alege sa finalizezi comanda, sau sa iti continui cumparaturile.

3.Introdu detaliile de facturare si transport

Completeaza toate datele necesare pentru procesarea comenzii si alege metoda de plata. In cazul in care doresti sa adaugi alte informatii referitoare la comanda online, nu ezita sa completezi campul aferent sau sa contactezi biroul de informatii telefonic.

5.Trimite comanda

www.doriotdent.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.doriotdent.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.doriotdent.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe SITE, il puteti returna respectand prevederile politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Prin lansarea unei comenzi pe acest site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca fluxul de informatii sa se transmita neintrerupt, completarea tuturor campurilor din “detalii facturare” este necesara pentru procesarea comenzilor online. 

Datorita noii legislatii in vigoare, este disponibila doar facturarea pe persoana juridica.