PLATA COMENZILOR

Plata pentru comenzile efectuate se face ramburs la primirea coletului, la reprezentantul medical (in cazul in care comanda se livreaza prin angajatii Vanzatorului), sau in avans prin urmatoarele mijloace:

  •        Online, prin card bancar

  •        Ordin de plata

  •        Prin virament bancar

Preturile afisate sunt nete, si includ TVA-ul de 20 sau 9%, in functie de produsul comandat. Acestea nu include cheltuilelile de transport.

In ciuda eforturile noastre de a mentine toate preturile actualizate, pot interveni erori , astfel un numar mic de produse pot avea preturile gresite. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va oferta  in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Anumite informatii legate de continul acestui site, pot fi incomplete sau eronate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile sau specificatiile tehnice ale produselor, fara o notificare in prealabil.