Despre Noi

Istoric

Doriot Dent este una din cele mai mari companii de distributie produse stomatologice din Romania, care se focuseaza pe comercializarea de produse pentru cabinetele stomatologice si laboratoarele de tehnica dentara. A fost infiintata in anul 1997, iar de atunci reprezentă un nume de referinţă, un standard de profesionalism pe piaţa produselor stomatologice şi de tehnică dentară

In ultimii ani, Doriot Dent a diversificat puternic gama de produse, oferindu-le tehnicienilor dentari si medicilor stomatologici echipamente de ultima generatie la standarde internationale.

Branduri comercializate

In peste 20 de ani de activitate, sub umbrela Doriot Dent s-au reunit brand-uri de success din domeniul stomatologic:

IVOCLAR VIVADENT – Liechtenstein

Bego - Germania

BEGO SEMADOS - Germania

DEGUDENT - Germania

DFS Diamon – Germania

NOVODENT – Liechtenstein

Sultan - SUA

Hoffmann - Germania

Effegi Brega - Italia

Ceka - Belgia

Enta - Belgia

DT&Shop – Germania

Jolly Dental - Italia

Pulpdent- SUA

Dentlight- SUA

MPF- Grecia

Centrix- SUA

Harvest Dental-SUA

Renfert- Germania.

Valori

Ne mandrim cu o echipa de suport care va fi alaturi de tine la instalarea echipamentelor achizitionate si se va asigura mereu ca orice problema care va aparea, va fi rezolvata in cel mai scurt timp. 

Vrem ca tie sa iti fie mereu usor sa plasezi o comanda sau sa te informezi in legatura cu produsele si echipamentele noastre, de aceea echipa de servicii clienti iti sta la dispozitie pentru orice intrebare ai, iar comanda poate fi plasata telefonic in cel mai scurt timp. Daca totusi digitalul este o cale de acces mai usoara pentru tine, website-ul nostru intuitiv te va conduce in calatoria unei comezi rapide, prietenoase si eficiente. Credem ca timpul tau inseamna mult, asa ca, comenzile tratate de Doriot Dent se creeaza, se proceseaza si se livreaza in cel mai scurt timp la laboratorul/cabinetul tau. 

Stabilitate, siguranta unei alegeri bune, fiabilitate, produse de calitate, magazin specializat. Bunastarea clientilor este prioritara, de aceea optiunile existente in magazin au fost selectate cu grija. 

Centru De Training

Un alt punct forte al firmei, este Centrul de Training pentru cei vor sa fie la curent cu ultimele concepte din stomatologie: organizam cursuri intr-o atmosfera degajata având tot suportul tehnologic necesar. Cursurile se adreseaza atat medicilor stomatologi, cat si tehnicienilor dentari.

Magazinul Fizic

Magazinul fizic se gaseste in Arad, pe strada Barabas Bella, 18A unde cumparătorii gasesc un mediu prietenos, sunt informati cu privire la alegerile facute si consiliati in a lua deciziile corecte.

Reprezentanti vanzari

Suntem prezenti in toate orasele mari: Timisoara, Cluj, Bucuresti, Arad. 

Magazinul Online

Clientii Doriot Dent au posibilitatea de a comanda online produsele dorite, cu livrare rapida. Aici sunt afisate peste 10000 de produse. Continuam sa ne îmbunătățim serviciile prin campanii de marketing online, dar si prin prezenta noastra activa pe retele sociale: Facebook, Instagram, Youtube, avand grija sa respectam datele cu caracter personal.