Toate produsele comercializate prin intermediul acestui magazin virtual, sunt noi, in ambalajele originale si beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003 si politicilor comerciale ale producatorilor. 

Sunt insotite de certificat de garantie toate tipurile de echipamente prezentate pe site, excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție.

Certificatul de garantie este emis de catre producator/furnizor sau Vanzator si garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati a bunurilor si serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada cuprinsa, dupa caz, intre 12- 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare.
Conditiile de acordare a g             arantiilor pot varia in functie de producator/furnizor si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator.
Daca echipamentele se defecteaza in perioada de garantie, reparatia este asigurata dupa caz,de catre distribuitor sau producator, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Dupa expirarea termenului de garantie, Cumparatorul poate pretinde, contra cost din partea Vanzatorului, remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii.

Produsele livrate sunt noi si provin din surse autorizate.
Garantia este valabila pe teritoriul Romaniei, in cazul in care nu se precizeaza altfel in certificatul de garantie care insoteste produsul.

Daca in momentul receptiei veti constata lipsa certificatului de garantie al produsului, trebuie sa ne anuntati in maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email 
comenzi@doriotdent.ro sau la numarul de telefon 0257-254.638. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.